>Hillareds Pretty Nails

 Everything happens for a reason in your Life, because you need it & you´re Worth it!

Se våra tjänster

Naglar

Nagelvård efter önskemål, typ manikyr, förlängningar, lagningar & förstärkningar mm.

Ultratone Futura Pro

OCM TeknikRevolutionerande OCM ® teknologi från Ultratone irriterer naturliga cell signalering.

Revolutionerande nya pulssekvenser, med det nya konceptet, trofiska kod, kroppens signalsystem för upptäckt av ULTRATONE, att omvandla signaler och återställa kroppen ned till en cellulär nivå.

Futura ® Pro Ultra Tone är den enda behandling i världen, med hjälp av OCM ® Bio-stimulering i fysiosekventielle faser för att maximera och koncentrera resultat med mycket bekväma behandlingar som inte betona kroppen. Bio-stimulering efterliknar den naturliga cellsignalering.

Mer kosmetiska problem och terapeutiska fel orsakade av obalanser i cellerna och inte optimala “anslutningar signal.” OCM ® (Optimal Cell Modulation) teknik återställer balansen i cellerna. Behandlingarna är, förutom en förbättring av kroppen tonen och ansiktsuttryck, en förbättring av hälsa, som också kan vara av en preventiv för sjukdomar. Det finns många områden plus mer:

Ansiktslyft utan kiurgiska ingrepp

Djup muskel- & kroppsåtstramning

Hudförbättring/formning

Rehabilitering

Lymfdränage

Reduktion av fina linjer

Cirkulation & avgiftning

Fuktmassage

Gratis

Ultratone Futura konultation

Som godkänt Futura klinik erbjuder vi dig en gratis konultation. Där får du information om vad de överlägset bästa High Tech behandlingarna för ansiktet & kropp mm.Fötterna

Fötterna är bland det viktigast vi har så länge vi kan gå, fötterna får dessutom stå ut med mycket tyngder per dag eller natt.