>Hillareds Pretty Nails

 Everything happens for a reason in your Life, because you need it & you´re Worth it!

Ett nytt Svenskt varumärke som vi är mycket stolta över. I denna serie släpps i nuläget lotion i 3 dofter och 2 storlekar samt tvål i samma 3 dofter.

Pump 250ml lotion och tvål
Tub 50ml lotion
Dofterna: Päron, Jordgubb och Blåbär. Vi har försökt att hitta en bra kombination med att den ska bibehålla fukten och även vara så allergivänlig som möjligt då det är många som har en känslig hud.
Våran lotion har läkande och vårdande egenskaper samt är återfuktande.
Den innehåller aloe vera samt e vitamin och dessa är vårdande och anti-åldrande. Både tvål och lotion har en återfuktande egenskap med en mild doft av svenska frukter och bär.
Produkterna tillverkas i Sverige av: Beauty By Sari AB.
Är registrerat på NCPN ett europeiskt register för alla typer av kemikalier, kommer att säljas i Sverige, Finland och Danmark samt inom kort även i Norge. Vår förhoppning är att hitta agenturer runt om i världen.

Parabener eller inte parabener?

FAKTA: Parabener framställdes första gången 1927. Det hämmar tillväxten av bakterier, jästsvamp och mögel. Parabener är naturligt förekommande i blåbär och lingon.
Parabenens molekylstorlek är relevant, mindre parabenmolekyler har visat sig säkra för människan. Vi har diskuterat detta med vår kemist och fått rådet att använda oss av snälla parabener som är mer hudvänliga än andra konserveringsmedel.

De flesta skönhetsprodukter som inte innehåller parabener ger ofta allergiska besvär och produkterna håller sällan det som utlovas.
Astma och allergiförbundet rekommenderar produkter med parabener istället för parabenfria produkter.
Metylparaben och etylparaben är säkra att använda i skönhetsprodukter, årligen kommer det nya rön om vad som är bra eller mindre bra som konserveringsmedel men i åratal har det visat sig att det som är säkert och varit minst reaktioner på huden är parabener. Metylparabenen är den som är mest liknar bensoesyra och som finns naturligt i lingon!